+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Arbeidshygiënist AH

Penta Advies Groep kan u helpen met het begeleiden van zowel kortlopende als langlopende projecten middels inzet van een van onze arbeidshygiënist.  

Onze arbeidshygiënisten hebben altijd een technische HBO of WO-vooropleiding met daarnaast veel ervaring in de petrochemische industrie en civiele bouw en infra,

De arbeidshygiënist projectbegeleiding worden over het algemeen ingezet als onderdeel van de (interne) Arbodienst voor het beoordelen en monitoren van blootstellingsrisico’s aan gevaarlijke stoffen, biologische agentia, fysieke belasting en fysische belasting. Dit kan zijn in de (Petro)chemische industrie maar ook bij bouw- en infraprojecten waarbij er mogelijke blootstelling is aan verontreinigde (water)bodem.

Wat kan Penta voor u doen?

  • Uitvoeren van monitoringsprogramma blootstelling aan gevaarlijke stoffen
  • Beoordelen risico’s blootstelling gevaarlijke stoffen met erkende (control band) modellen (IHStat, ART, Stoffenmanager et cetera)
  • Opstellen en beoordelen VGM-plannen verontreinigde grond, asbestsaneringsplannen en VGM-plannen bij baggerwerkzaamheden.
  • Onderhouden contacten diverse stakeholders, overheden en Inspectie SZW
  • Divers arbeidshygiënisch advies verlenen en het verzorgen van trainingen, voorlichting en presentaties.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Arbeidshygiënist AH

Als u een arbeidshygiënist nodig heeft voor bijvoorbeeld de begeleiding bij het saneren van verontreinigde grond kunt u terecht bij Penta Advies Groep. Ons professionele personeel is op verschillende plaatsen inzetbaar. Doordat er op detacheringbasis wordt gewerkt, hebben zij uiteenlopende organisaties van binnen gezien. Deze ervaring nemen zij mee naar elk project. Daarbij zijn ze zeer flexibel; de arbeidshygiënist zal snel de nodige informatie vergaren om aan de slag te kunnen.