+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Blootstellingsmetingen gevaarlijke stoffen, geluid en trillingen

Blootstellingsmetingen aan gevaarlijke stoffen, geluid en trillingen

Medewerkers worden vaak blootgesteld aan gevaarlijke stoffen, schadelijk geluid of trillingen welke kunnen zorgen voor gezondheidsschade op korte en lange termijn. Artikel 3 van de Arbowet stelt dat de werkgever te allen tijde zorgt voor de veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers bij alle werkzaamheden die zij voor hem verrichten.

Meten is weten

Penta Advies Groep kan voor u de juiste metingen verrichten, zodat u inzicht krijgt in de blootstelling aan gevaarlijke stoffen of geluiden per medewerker. Op basis van deze metingen, ontvangt u van ons een pragmatisch advies. Zo weet u hoe u binnen de wettelijke kaders blijft en hoe u ervoor zorgt dat uw medewerkers gezond en productief blijven.

Wat kan Penta voor U doen?

  • Penta Advies Groep kan voor u de juiste metingen verrichten
  • Pragmatisch advies opstellen

Neem contact op met ons voor een meting en advies

Ontvang advies rond de blootstelling van gevaarlijke stoffen bij medewerkers. Laat blootstellingsmetingen uitvoeren door een expert of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact op met ons via het contactformulier of bel naar 06 24661517.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Blootstellingsmetingen gevaarlijke stoffen, geluid en trillingen

De blootstelling aan gevaarlijke stoffen brengt gezondheidsrisico’s met zich mee voor u en uw personeel. Het is dan ook belangrijk om de blootstelling aan chemische stoffen, maar ook geluid en trillingen, tot het minimum te beperken. Richtlijnen met betrekking tot werken met gevaarlijke stoffen zijn opgenomen in de Arbowetgeving. Om hieraan te voldoen, is het belangrijk om eerst de situatie duidelijk in beeld te brengen. Door middel van accurate metingen weet u exact hoe groot de blootstelling aan gevaarlijke stoffen is. Reken hiervoor op de experts van Penta Advies Groep.