+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

NEN Veiligheidsladder

De NEN Veiligheidsladder helpt uw organisatie

De Veiligheidsladder biedt kaders voor veilig werken voor bedrijven die in diverse sectoren werkzaam zijn. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers of leveranciers. De veiligheidsladder is gebaseerd op het model van Parker & Hudson maar is beter bekend onder de naam Hearts & Minds een veiligheidscultuur programma van SHELL. Met de Veiligheidsladder van NEN kunnen we niet alleen de veiligheidscultuur binnen uw bedrijf meten, maar ook certificeren. Penta Advies Groep kan u helpen met advies op maat of het meten van de veiligheidscultuur binnen uw organisatie. Wij onderscheiden ons onder andere door middel van:

  • Het feit dat onze adviseurs jarenlang ervaring hebben binnen diverse soorten branches;
  • Het hanteren van scherpe prijzen, echter kunt u er ook voor kiezen om een vaste prijs te betalen voor een project;
  • Het feit dat al onze adviseurs HVK zijn en een hbo- of wo-opleiding hebben genoten.

Wat kan Penta voor U doen?

  • We kunnen de veiligheidscultuur binnen u bedrijf meten en bepalen op welke trede u zit
  • We kunnen u adviseren hoe u de gewenste trede kunt halen
  • We kunnen u begeleiden naar certificeren voor de door u gewenste trede

Diverse mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot de NEN Veiligheidsladder? Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen met de nodige kennis en deskundigheid over de diensten die wij uw organisatie kunnen aanbieden. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via 06 24661517. Wij hopen u snel eens te mogen spreken over bijvoorbeeld de ladder met betrekking veiligheid in uw organisatie.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Certificering » NEN Veiligheidsladder

Wanneer u hoog in de NEN Veiligheidsladder rankt, dan kunt u zeggen dat u op het gebied van veiligheid een vooruitstrevende organisatie bent. De ladder voor de veiligheid stimuleert het bewustzijn en het veilig en bewust handelen met betrekking tot zaken binnen uw organisatie. Het doel van deze ladder over veiligheid is het terugdringen van een aantal onveilige situaties die zich dagelijks, wekelijks of maandelijks voordoen binnen een organisatie. Zodoende kunnen de incidenten worden teruggedrongen die uw organisatie of medewerkers treft. Door gebruik te maken van de diensten van Penta Advies Groep, kunt u het bewustzijn van veiligheid implementeren binnen de mindsets van de werknemers van uw organisatie.