+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Integraal veiligheidskundige

Wat kan een integraal veiligheidskundige voor u betekenen?

In een bedrijf zijn er vele onderdelen die volgens wettelijke procedures uitgevoerd dienen te worden. In de praktijk blijkt vaak dat deze procedures moeilijk toepasbaar zijn. U schakelt een integraal veiligheidskundige in om de wetgeving binnen uw bedrijf na te kunnen leven. We brengen dan de risico’s binnen uw bedrijf in kaart en stellen in overleg een plan op dat uitvoerbaar is. Zo volgt uw organisatie de juiste procedures op een praktische manier op. U kunt een integraal veiligheidkundige via ons inhuren om bijvoorbeeld een losstaand project juridisch te begeleiden.

Ontdek onze andere diensten

Naast het inwinnen van advies via onze integraal veiligheidkundige kunnen wij u op uiteenlopende gronden bijstaan. Op het gebied van arbo helpen we mee met het verhogen van de productiviteit op de werkvloer. Dit doen we door u te adviseren om de motivatie te verhogen. U kunt met een plan van aanpak zelf aan de slag waardoor u en uw personeel samenwerken aan het welzijn binnen de organisatie.

Wat kan Penta voor U doen?

  • Vraagstukken op het gebied van arbo worden op juridisch, organisatorisch, financieel en bestuurlijk niveau beantwoorden
  • veiligheidsbeleid op te stellen en te coördineren
  • Risico’s in kaart brengen binnen uw bedrijf

Op zoek naar een integraal veiligheidkundige?

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw onderneming. U bereikt ons op 06 24661517. Of u ons nu in wilt schakelen als integraal veiligheidskundige of gebruik wilt maken van een van onze andere specialisaties; wij staan voor u klaar.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Integraal veiligheidskundige

U schakelt een integraal veiligheidskundige in van Penta Advies Groep als u bijvoorbeeld iemand zoekt om uw veiligheidsbeleid op te stellen en te coördineren. Wij bekijken de verschillende facetten van uw veiligheidsprobleem. Vraagstukken op het gebied van arbo worden op juridisch, organisatorisch, financieel en bestuurlijk niveau bekeken. Zo krijgt u een toegepast en uitgebreid advies waarmee u en uw personeel de veiligheid op de werkvloer gaan vergroten.