+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Kwaliteitsmanagementsysteem opzetten

Een kwaliteitsmanagementsysteem opzetten

U als organisatie bepaalt zelf welke kwaliteitseisen u stelt aan de producten of diensten die u levert. Het kan voor uw klanten helpen in het keuzeproces als u voldoet aan de ISO 9000 norm. Dit toont dat u kwaliteit wilt leveren en op een bepaald niveau opereert. Om deze processen te kunnen beoordelen dient uw plan op papier gezet te worden. Hierin neemt u de doelstellingen op en welke stappen u zet om deze te behalen. Om dit op een juiste manier uit te voeren helpt Penta Advies Groep bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Wij weten alles van de huidige juridische normen en wetten zodat uw plan goedgekeurd kan worden.

Wat kan Penta voor U doen?

  • opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem
  • Risico’s en kansen in processen worden geïdentificeerd en vertaald naar verbeteracties.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem beginnen we met het uitvoeren van een nulmeting. Zo maken we de resultaten meetbaar. Daarbij analyseren we uw huidige processen zodat we verbeterpunten kunnen vaststellen. Uiteindelijk zal u met het plan uw organisatie op het gewenste kwaliteitsniveau brengen en verdwijnen uw huidige problemen. Voor meer informatie bereikt u ons 06 24661517.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Kwaliteitsmanagementsysteem opzetten

Als u een kwaliteitsmanagementsysteem wilt opzetten is Penta Advies Groep de juiste partner om u te begeleiden in het proces. Wij hebben ervaring bij uiteenlopende bedrijven opgedaan zodat u gebruik kunt maken van onze expertise. Wij zijn de ideale partner op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer.