+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Mkb RI&E

Een RI&E in het mkb

Veel van uw klanten zullen uw betrouwbaarheid als mkb’er aan uw RI&E aflezen. Als de arbeidsomstandigheden goed zijn, dan zijn de resultaten positief. Een gevoel van welzijn zorgt namelijk voor motivatie, wat de productie weer ten goede komt. Voor het mkb kan Penta Advies Groep nagaan of uw organisatie aan de RI&E normering voldoet. Wij hebben kennis van de huidige wetgeving en vinden eenvoudig een weg door de verschillende regels.

Wat kan Penta voor U doen?

  • Samen met u voeren wij de RI&E of verdiepende RI&E voor u uit, zodat u tevens kennis en inzicht krijgt in uw risico’s en wat de wetgever van u verlangt
  • U begeleiden in het uitvoeren van een RI&E

Laat ons u helpen met het vergroten van de zelfredzaamheid

Nadat wij u als mkb hebben begeleidt naar een RI&E zorgen we dat u zelf aan de slag kunt. U en uw werknemers hoeven daarvoor de processen alleen maar in de praktijk toe te passen en blijven reflecteren op de werkzaamheden. In de plannen is ook opgenomen wat bij u de meest risicovolle beroepen zijn en welke plekken veiliger gemaakt dienen te worden. U bereikt ons op 06 24661517.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Mkb RI&E

In het mkb is het hebben van een RI&E vaak een vereiste. Penta Advies groep zorgt er dan ook voor dat u aan de normen voldoet. Wij controleren uw huidige werkwijze en adviseren over de benodigde aanpassingen om op het juiste niveau te komen. Een RI&E garandeert een veilige en gezonde werkomgeving voor u en uw medewerkers.