+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Missie, Organisatie en Filosofie

Aandacht voor arbeidsomstandigheden loont en is plezierig!

Penta Advies Groep is een adviesbedrijf op het gebied van arbeid en gezondheid. Wij zijn een actieve en inspirerende partner voor organisaties en bedrijven die willen verbeteren in productiviteit en inzetbaarheid.

Missie

Wij streven er naar de zelfredzaamheid van organisaties en bedrijven te vergroten door het overdragen van kennis, opdat zij de verantwoordelijkheid inzake arbeidsomstandigheden volledig zelf kunnen nemen.

Hoe

Dit doen wij door samen met de opdrachtgever op een kritische, pragmatische en resultaatgerichte wijze invulling te geven aan zijn arbeidsomstandighedenbeleid. Onze kernwaarden zijn persoonlijke dienstverlening, no-nonsense-aanpak en nazorg bij implementatie.

Wat

Wij zijn een gedreven en enthousiaste groep met gedegen kennis en kunde op het gebied van veiligheidskunde en arbeidshygiëne. We vullen elkaar aan en bereiken zo onze veelzijdigheid.

We zijn professionals met een menselijk gezicht; open en authentiek. We durven als het nodig is, onszelf en de opdrachtgever een spiegel voor te houden. We willen met een verfrissende kijk op arbeidsomstandigheden opdrachtgevers inspireren en stimuleren er werk van te maken.

Match

Penta Advies Groep zoekt altijd de juiste adviseur bij de klant. Naast onze kennis en ervaring is het vooral belangrijk dat de klant inspiratie en energie krijgt van de adviseur die hem ondersteunt en begeleidt.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Missie, Organisatie en Filosofie