+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Middelbaar Veiligheidskundige MVK

Penta Advies Groep kan u helpen met het begeleiden van zowel kortlopende als langlopende projecten middels inzet van een van onze MVK.

Onze MVK ‘s hebben altijd een technische mbo-vooropleiding en HBO werk- en denkniveau met daarnaast veel ervaring in de petrochemische industrie, de energie technische branche en menig andere technische omgeving.

De MVK is vooral geschikt voor veiligheidskundige begeleiding bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, turnovers, opstellen en toetsen van VGM-plannen en het geven van voorlichting en trainingen en toolboxen.

De MVK wordt ingezet op midden managementniveau of ter ondersteuning van het management. De MVK kan u begeleiden bij het uitvoeren van de volgende werkzaamheden of de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren (N.B. de lijst is indicatief en niet volledig).

Wat kan Penta voor u doen?

  • Beoordelen en (mede)opstellen VGM-plannen, bouwveiligheidsplannen, BLVC-plannen enz.
  • Ongevalsonderzoek volgens verschillende methodieken zoals SOAT, RCA (Rootcause analysis)
  • Opstellen Arbobeleid
  • Onderhouden contacten diverse stakeholders, overheden en Inspectie SZW
  • Divers veiligheidskundig advies verlenen en het verzorgen van trainingen, voorlichting en presentaties.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Projectbegeleiding » Middelbaar Veiligheidskundige MVK

Als u een middelbaar veiligheidskundige nodig heeft kunt u terecht bij Penta Advies Groep. Ons professionele personeel is op verschillende plaatsen inzetbaar. Doordat er op detacheringbasis wordt gewerkt, hebben zij uiteenlopende organisaties van binnen gezien. Deze ervaring nemen zij mee naar elk project. Daarbij zijn ze zeer flexibel; de middelbaar veiligheidskundige zal snel de nodige informatie vergaren om aan de slag te kunnen.