+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Risicomanagementbeleid

Ontvang een strak risicomanagementbeleid

Met een strak risicomanagementbeleid kunt u risico’s in de hand houden. Penta Advies Groep helpt u hier graag bij. Wij hebben vele jaren ervaring met advisering op het gebied van veiligheid, welzijn en gezondheid. Wij zetten hierbij in op het vergroten van de productiviteit en de inzetbaarheid van uw medewerkers. In het bos van regelgeving zoeken wij samen met u naar oplossingen die ook echt werken in de praktijk.

Wat kan Penta voor U doen?

  • Samen met u voeren wij de RI&E of verdiepende RI&E voor u uit, zodat u tevens kennis en inzicht krijgt in uw risico’s en wat de wetgever van u verlangt
  • U begeleiden in het uitvoeren van een RI&E
  • Controle voeren op de werkwijze

Ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming

Bij Penta Advies Groep heeft u vele mogelijkheden op het gebied van risicomanagementbeleid. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw bedrijf uitstekend van deskundig advies voorzien. Vraag snel naar uw mogelijkheden bij Penta Advies Groep en neem contact met ons op via 06 24661517. Met onze hulp levert risicomanagement daadwerkelijk een toegevoegde waarde.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Risicomanagementbeleid

Wilt u een risicomanagementbeleid laten opstellen voor uw bedrijf? Penta Advies Groep stelt graag een systematische aanpak op over hoe uw bedrijf risico’s neemt, beheerst en eventueel aanpakt. Een veiliger werkklimaat is niet iets vanzelfsprekends, vaak is gedragsverandering nodig. Wij helpen u bij het succesvol opstellen en implementeren van een risicomanagementbeleid voor uw bedrijf. Vraag snel naar de mogelijkheden! Met onze hulp heeft u risico’s in de hand en kunt u ze voorkomen of beperken.