+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Advies over de veiligheid van uw werkomgeving

Veiligheid advies door deskundigen

Op het gebied van veiligheid wordt bij Penta Advies Groep advies gegeven door echte veiligheidsdeskundigen. Zij hebben ervaring vanuit de praktijk en zijn dan ook een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Bij veiligheid advies brengen zij alle veiligheidsrisico’s in kaart en adviseren ze u over de beheersing van de risico’s. Wij kunnen u ook helpen met het opstellen van diverse rapporten en plannen van aanpak. Zo kunnen wij u bijstaan met de RI&E, VGM plannen voor de ontwerpfase en de uitvoeringsfase en nog veel meer.

Wat kan Penta voor U doen?

  • Samen met u voeren wij de RI&E of verdiepende RI&E voor u uit, zodat u tevens kennis en inzicht krijgt in uw risico’s en wat de wetgever van u verlangt
  • U begeleiden in het uitvoeren van een RI&E

Detachering veiligheidsdeskundigen

Indien gewenst kunnen wij ook veiligheidsdeskundigen detacheren voor veiligheid advies. Dit kunnen Middelbaar Veiligheidskundigen of Hoger Veiligheidskundigen zijn. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Penta Advies Groep! U bereikt ons 06 24661517.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Advies over de veiligheid van uw werkomgeving

Op het gebied van veiligheid voorziet Penta Advies Groep u graag van advies. Procedures en voorschriften staan niet altijd garant voor een veiligere werkplaats. Gedrag moet soms ook worden aangepast om veiligheid te garanderen. Wij hebben veiligheidsdeskundigen in dienst die de praktijk kennen en u op weg helpen naar oplossingen die écht werken. Veiligheid advies kunnen wij geven op vele gebieden. Zo kunnen wij u adviseren over risico inventarisaties en evaluaties, V&G plannen, calamiteitenplannen en nog veel meer. Desgewenst kunnen wij ook een veiligheidsdeskundige detacheren. Vraag snel naar de mogelijkheden!