+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Veiligheidscultuur

Wat is nu precies een veiligheidscultuurmeting?

Het meten van de veiligheidscultuur wordt gedaan aan de hand van de Veiligheidsladder. De Veiligheidsladder stimuleert het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen. Het doel is het terugdringen van het aantal onveilige situaties met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. De Veiligheidsladder biedt kaders voor veilig werken voor bedrijven die in diverse sectoren werkzaam zijn. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers of leveranciers. Penta Advies Groep kan u diverse soorten diensten aanbieden, met betrekking tot de veiligheidscultuur en het meten en verbeteren hiervan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De veiligheidscultuur meten binnen uw organisatie, zodoende kunnen we bepalen op welke trede u zit op de veiligheidsladder;
  • We kunnen u advies op maat geven, hoe u in de gewenste trede komt;
  • Daarnaast kunnen wij u begeleiden en certificeren voor de door u gewenste trede binnen de veiligheidsladder.

Zodoende zijn wij een betrouwbare partner die u graag maatwerk levert met al uw vragen of bepaalde zaken die de veiligheidscultuur binnen uw organisatie kan verbeteren.

Waarom kiezen voor onze dienstverlening?

Wanneer u de veiligheidscultuur wilt meten aan de hand van een veiligheidscultuurmeting van de veiligheidsladder laat u dit natuurlijk doen door gespecialiseerde organisatie. Penta Advies Groep is dan uw betrouwbare partner die ervoor kan zorgen dat de veiligheid van uw organisatie duidelijk in kaart wordt gebracht. Zaken die Penta Advies Groep onderscheidt zijn:

  • Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in diverse soorten branches;
  • Daarnaast hebben we diverse cliënten succesvol begeleid naar certificering;
  • Verder zijn de adviseurs die werkzaam zijn binnen Penta Advies Groep academisch opgeleid;
  • Tot slot hanteert Penta Advies Groep een zeer scherp uurtarief, of we hanteren een vaste prijs per project.

Wat kan Penta voor U doen?

  • De veiligheidscultuur binnen u bedrijf meten en bepalen op welke trede u zit
  • Adviseren hoe u de gewenste trede kunt halen
  • Begeleiden naar certificeren voor de door u gewenste trede

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden waarvoor u bij ons terecht kunt met betrekking tot een veiligheidscultuurmeting? Onze medewerkers vertellen u graag over de diverse mogelijkheden en diensten die wij u kunnen aanbieden. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 06 24661517. Wij kunnen dan samen met u bespreken hoe we bijvoorbeeld uw veiligheidscultuur gaan meten en desgewenst kunnen verbeteren.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Veiligheidscultuur

U kiest voor een veiligheidscultuurmeting om de veiligheidscultuur binnen uw organisatie te meten en te verbeteren. Dit is een intensief en lang proces. Allereerst geeft veiligheidscultuurmeting een duidelijk beeld en laat het u zien in welke trede u zit met uw organisatie op de veiligheidsladder. Dit laat u natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf die van wanten weet en al jarenlang ervaring heeft met de diensten die zij aanbieden. Zodoende is Penta Advies Groep uw betrouwbare partner bij het meten en verbeteren van de veiligheidscultuur van uw bedrijf.