+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Veiligheidsdeskundige

Een veiligheidsdeskundige met praktisch advies

De veiligheidsdeskundige van Penta Advies Groep voorziet u van praktisch advies dat u direct kunt toepassen. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het identificeren, analyseren en beperken van risico’s. Ook helpen wij u met het opzetten van een strak risicomanagement. Wij hebben al vele jaren ervaring met advisering op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn in bedrijven. Wij kunnen u begeleiden bij het opstellen van een RI&E plan, VGM plan, het behalen van een VCA certificaat en nog veel meer.

Veiligheidskundige gezocht: MVK of HVK

Veiligheidskundige gezocht? Penta Advies Groep detacheert een MVK of HVK. Met de hulp van de veiligheidskundige worden risico’s in kaart gebracht en beheerst. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in advisering op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer. Wij begeleiden u met het creëren van een veilig werkklimaat. Zo kunnen wij u begeleiden bij het opstellen van een V&G plan in de ontwerpfase en de uitvoeringsfase van uw project of met het opstellen van een RI&E.

Wat kan Penta voor U doen?

  • Opstellen en beoordelen VGM-plannen, jaarplannen, beleidsplannen, bouwveiligheidsplannen, BLVC-plannen enz.
  • Opstellen VBS, PBZO-documenten, en overige documenten en systemen volgens de BRZO Seveso III richtlijn
  • Uitvoeren en begeleiden van ontwerpstudies zoals HazOp en FMEA
  • Ongevalsonderzoek volgens verschillende methodieken zoals SOAT, RCA (Rootcause analysis)
  • Risicomanagement volgens RISMAN-methode
  • Opstellen Arbobeleid
  • Onderhouden contacten diverse stakeholders, overheden en Inspectie SZW
  • Divers veiligheidskundig advies verlenen en het verzorgen van trainingen, voorlichting en presentaties.

Vraag naar de mogelijkheden

Bij Penta Advies Groep heeft u vele mogelijkheden als u een veiligheidskundige heeft gezocht. Wij detacheren namelijk zeer ervaren adviseurs. Vraag snel naar de mogelijkheden en neem contact met ons op! Wij kunnen u altijd van gedegen advies voorzien bij uw projecten. U bereikt ons op 06 24661517.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Veiligheidsdeskundige

Penta Advies Groep heeft een veiligheidsdeskundige in dienst die u kan adviseren over de veiligheid van uw medewerkers op de werkvloer. Procedures en voorschriften alleen staan niet altijd garant voor veilig gedrag en dus een veilig werkklimaat. Soms moet dat gedrag zodanig aangepast worden dat het veilige werkklimaat wel wordt gerealiseerd. Hier komt onze veiligheidsdeskundige bij kijken. Er zijn vele regels en wetten die bij veiligheid op de werkvloer komen kijken. Onze veiligheidsdeskundige biedt u oplossingen die ook echt werken in de praktijk. Bij Penta Advies Groep gaat u van veiligheidsdeskundige gezocht, naar veiligheidsdeskundige gezocht!