+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

Veiligheidssysteem

Een strak veiligheidssysteem voor uw onderneming

Het is van belang om een strak veiligheidssysteem te implementeren, zodat alle mogelijke risico’s in kaart worden gebracht en indien nodig geëlimineerd worden. Penta Advies Groep heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding bij de ontwikkeling en implementatie van een veiligheidssysteem voor bedrijven. Onze adviseurs hebben gedegen kennis van de regel- en wetgeving op het gebied van veiligheid en zoeken passende oplossingen voor uw bedrijf. Bovendien weet u bij ons te allen tijde waar u aan toe bent!

Wat kan Penta voor U doen?

  • Vooraf bepaalde doelstellingen realiseren
  • begeleiden in het traject naar VCA certificering
  • Voorzien van advies over de juiste balans tussen verbetering en risicobeheersing

Mogelijkheden bij de specialist

Bij Penta Advies Groep heeft u vele mogelijkheden op het gebied van een veiligheidssysteem. Vraag nu snel nog naar de mogelijkheden en neem contact op met onze adviseurs. Wij kunnen u ook begeleiden bij het opstellen van een VGM plan ontwerpfase en uitvoeringsfase en met een RI&E. U bereikt ons op 06 24661517.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » Veiligheidssysteem

Penta Advies Groep begeleidt u bij het opzetten van een veiligheidssysteem. Met een dergelijk systeem kunt u risico’s identificeren, analyseren en beheersen. Wij helpen niet alleen met het opzetten van het veiligheidssysteem, maar ook met het implementeren ervan. Door de latent aanwezige risico’s in kaart te brengen, kunt u ongevallen op de werkvloer voorkomen of beperken. Met een dergelijk systeem kunt u ook vooraf bepaalde doelstellingen realiseren. Desgewenst kunnen wij u ook begeleiden in het traject naar VCA certificering. Prestaties op het gebied van veiligheid worden verbeterd met de invoering van een veiligheidssysteem. Wij kunnen u van advies voorzien over de juiste balans tussen verbetering en risicobeheersing. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Penta Advies Groep!