+31 (0)624 661 517 info@penta-adviesgroep.nl

VGM plan

Een degelijk en uitgebreid VGM plan laten opstellen

In een degelijk en uitgebreid VGM plan worden alle potentiële en latente risico’s meegenomen. U en de arbeidsinspectie weten dat zeker dat overal rekening mee wordt gehouden. Penta Advies Groep heeft vele jaren ervaring met onafhankelijke advisering op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid bij projecten. Wij kunnen onszelf en u een spiegel voorhouden, indien nodig. Zo weet u dan ook zeker dat wij eerlijk advies geven. In de ontwerpfase starten we met het opstellen van het VGM plan, die we aanvullen en aanpassen tijdens de uitvoeringsfase.

Wat kan Penta voor U doen?

  • Opstellen van een VGM plan ontwerpfase of -uitvoeringsfase die voldoet aan de wet- en regelgeving
  • Toetsen van VGM plan ontwerpfase en -uitvoeringsfase aan de hand van de geldende wet- en regelgeving

Ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming

Bij Penta Advies Groep heeft u vele mogelijkheden op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn. Wij hebben al velen voor u begeleidt en geadviseerd, bijvoorbeeld over bouwprojecten. Vraag snel naar de mogelijkheden voor het opstellen van een VGM plan. U bereikt ons op 06 24661517.

Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta,
bel naar +31 (0) 6 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Contact

Home » VGM plan

Penta Advies Groep helpt u met het opstellen van een VGM plan. Het Veiligheid-, Gezondheid- en Milieuplan (VGM plan) is verplicht wanneer u bouwwerken tot stand wilt brengen, waarbij kennisgeving aan de arbeidsinspectie verplicht is. Veiligheids-, gezondheids- en milieurisico’s worden hierin vastgelegd. Het plan dient ook regelmatig aangepast te worden aan de huidige stand van zaken of situaties op de bouwlocatie. Op deze manier kunnen risico’s worden voorkomen, weggenomen of beperkt. Wij begeleiden u bij de ontwerpfase, maar ook bij de uitvoeringsfase. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Penta Advies Groep.